Bijbaan marketing Den Bosch

Je bent al een tijdje op zoek naar een bijbaan marketing in Den Bosch. Wat tof dat je ervaring op wil doen in een van de tofste steden van Brabant. Zoals je misschien al weet kan een studiegerelateerde marketing bijbaan jou helpen op de kaart te zetten in jouw vakgebied. Hoe vet is het als je nu al op je cv kan zetten dat je ervaring hebt? Dat is toch wat de bedrijven willen zien! Zorg dus dat je snel aan de slag kan bij een van de toffe marketing bijbanen in Den Bosch.

Jouw marketing bijbaan in Den Bosch zo gevonden

Naast het feit dat de ervaring in het bedrijfsleven bijdraagt aan jouw cv, ben je ook een toegevoegde waarde voor een bedrijf. De bedrijven van tegenwoordig hechten veel waarde aan het blijven vernieuwen. Hoe tof is het als jij met je marketing bijbaan in Den Bosch een bedrijf hierbij kan helpen? Bovendien garanderen we een uurloon van minimaal 10 euro. Aardig zakcentje?;)

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.