57 commercieel bijbanen voor jou gevonden

Bijbaan commercieel

Volg jij op dit moment een commerciële studie zoals Commerciële Economie of Small Business and Retail Management en ben je op zoek naar een bijbaan? Bij StudentenBureau hebben we verschillende commerciële bijbanen op dit moment beschikbaar. Daarnaast komen er elke week nieuwe bijbanen bij ons binnen. Staat er dus nog niets bij wat je écht interessant lijkt? Zorg dan dat je je inschrijft, zo krijg je alle bijbanen binnen via e-mail.

Wat voor commerciële bijbanen hebben jullie?

Ons aanbod veranderd altijd. Maar over het algemeen hebben we binnen het commerciële domein veel bijbanen in sales, (online) marketing, recruitment en officemanagement. Deze bijbanen zijn verspreid door geheel Nederland; van Friesland tot het zuidelijkste puntje van Limburg. We werken ook met verschillende soorten organisaties. Als ze maar een passende uitdaging hebben liggen voor een startende professional.

Waarom een bijbaan commercieel via StudentenBureau?

  • Wij gaan langs bij alle bedrijven waar we mee samen werken. We hebben het best met je voor; we weten namelijk hoe fijn het is om een studie gerelateerde bijbaan is voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarom gaan onze consultants langs bij elk bedrijf voordat we de vacature op de website plaatsen. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze service.
  • Een minimumloon van €10,- per uur. Bijbanen via StudentenBureau zijn niet alleen goed voor ontwikkeling, maar ook voor je bankrekening!

Heb je dus interesse in een van de bovenstaande bijbanen? Geef het aan in de vacature en een van onze stagecoaches binnen een paar dagen contact met je op.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.