Bijbaan online marketing

Alle online marketing oppakken!

Dit ga je leren

Studeer jij commerciele economie, communicatie of vergelijkbaar? En ben jij op dit moment op zoek naar een diverse marketing bijbaan? Lees dan snel verder!

Tijdens deze bijbaan ga jij voor je nieuwe werkgever aan de slag met online marketing voor minimaal één dag in de week. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de website van het bedrijf beter gevonden wordt en dat de social media kanalen een boost krijgen! De input van jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat het bedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten.
De werkzaamheden waar jij verantwoordelijk voor wordt in jouw bijbaan zullen onder andere zijn:
- Zoekmachine optimalisatie (SEO)
- Betaalde zoekmachine advertenties opzetten en beheren (SEA)
- Het analyseren van gegevens uit Google Analytics
- Het implementeren, optimaliseren en bijhouden van social media

Zo ziet jouw dag eruit

Je zult vooral zelfstandig aan het werk gaan met de online marketingactiviteiten. Hierin is het dan ook belangrijk dat je slagvaardig te werk gaat en niet bang bent om initiatieven te nemen. Daarnaast is er altijd ruimte om hulp te vragen aan de leidinggevende. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie dan bespreken hoe jij het meeste rendement uit je werk kunt halen.

Wat betreft de werkplek zal dit een combinatie van hybride en kantoor zijn!

Dit ben jij

Ben jij een social media goeroe? heb je veel affiniteit met online marketin? Ben jij 8-16 uur per week beschikbaar, slagvaardig en minimaal voor 5 maanden beschikbaar? Vergeet dan niet te reageren!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in bootverhuur en er werken 4 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezelligheid onderling heeft een hoge prioriteit. Je komt te werken met leuke collega's. en je ontvangt een mooi uurloon en de job is lekker flexibel in te delen

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

group
1+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Eigen uren bepalen