8 marketing bijbanen in Amsterdam voor jou gevonden

Bijbaan marketing Amsterdam

Je bent op zoek naar een bijbaan op het gebied van marketing in Amsterdam. Wat tof! Een studiegerelateerde bijbaan kan bijdragen aan een goede start als young professional. Je zorgt er namelijk voor dat je relevante werkervaring opdoet en hebt zo een streepje voor op jouw studiegenoten. Je hebt aangegeven in Amsterdam op zoek te zijn naar een marketing bijbaan. Heb je er eigenlijk al over nagedacht of je bij een groot A merk terecht wil komen, of juist bij een vette MKB'er bij jou om de hoek?

Jouw marketing bijbaan in Amsterdam zo gevonden

Naast het feit dat het goed op je eigen cv staat ben je natuurlijk ook een waardevolle toevoeging voor elk bedrijf. Jij hebt als HBO of WO student een jonge, frisse blik op het bedrijfsleven. Dit wordt erg gewaardeerd door de bedrijven van tegenwoordig. Doordat jullie een toegevoegde waarde kunnen zijn voor een bedrijf zorgen wij ervoor dat je een minimaal salaris van 10 euro per uur krijgt. Zo kan jij op donderdagavond een extra rondje voor je vrienden doen aangezien zij nog bij een supermarkt werken!;) Hieronder staan onze toffe marketing bijbanen in Amsterdam weergegeven. Kan je jouw droom bijbaan op het gebied van marketing in Amsterdam niet vinden? Don't be sad! Wekelijks komen er zo'n 50 nieuwe, toffe marketing bijbaan vacatures in Amsterdam op de website. Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de tofste bijbanen? Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in bij StudentenBureau!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.