Super flexibele bijbaan als Promo medewerker bij Studentenbureau

Lekker geld verdienen op een leuke manier

Dit ga je leren

Voor onze eigen organisatie StudentenBureau zijn we op zoek naar een enthousiaste student die in een bijbaan van ongeveer 8 uur per week ons promoteam kan ondersteunen.

Het promoteam bestaat uit verschillende studenten door heel Nederland, die wekelijks Hogescholen en Universiteiten bezoeken in Nederland om andere HBO en WO studenten te enthousiasmeren om zich in te schrijven voor onze diensten. Aan de hand van deze inschrijving kunnen wij deze studenten helpen bij het vinden van leuke stages, afstudeerstages en bijbanen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je stapt na jouw eigen schooldag of op een vrije dag in de trein naar een Hogeschool of Universiteit ergens bij jouw woonplaats in de buurt. Van de promocaptain krijg je iedere 2 weken te horen waar jij promo gaat lopen. Je hebt genoeg inschrijfformulieren op zak om studenten in te schrijven!

Eenmaal bij een school aangekomen weet jij precies waar je naartoe moet om de juiste studenten te vinden. Je stapt op mensen af om te vragen of zij al een stage geregeld hebben en vertelt hen over de hulp die ze van StudentenBureau gratis kunnen krijgen. Raken de studenten enthousiast van jouw verhaal? Dan kun je hen inschrijven. En jij weet: iedere inschrijving is voor jou een bonus! Thuis of bij ons op kantoor kun je de inschrijvingen invoeren in ons systeem en aan het einde van de maand krijg je per inschrijving een vergoeding op je rekening bijgeschreven.

Dit ben jij

- Niet bang om op mensen af te stappen
- Resultaatgericht, enthousiast, energiek en oprechte interesse in mensen (must)
- HBO/ WO opleiding
- Minimaal 8 uur beschikbaar (op doordeweekse dagen overdag)
- Flexibel m.b.t. reizen (beschikt over een OV-kaart)

Over dit bedrijf

Binnen Studentenbureau werken we met zo’n 40 medewerkers (gemiddelde leeftijd 26 jaar) verdeeld over onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch. Jaarlijks bemiddelen we 1500 studenten in een stage, organiseren we de Dag van Stagiair en publiceren de Nationale Stage Monitor. Onze organisatie bestaat uit vier Salesteams, een Marketing team en een team voor HR & Finance.

We vinden persoonlijke ontwikkeling en groei zeer belangrijk en we bieden dan ook alle mogelijkheid om hier mee aan de slag te gaan; denk aan coaches, mentoring, trainingen et cetera.
Daarnaast staan flexibel werken en autonomie centraal bij ons.
group
50+ medewerkers
mood
Gezellige borrels
local_bar
Deel zelf je uren in!