Stage administratie proces optimaliseren

Jij gaat het contact met klanten beheren!

Dit ga je leren

Dit bedrijf is een landelijke aanbieder van persoonsgebonden alarmering. Het bedrijf biedt hoogwaardige technologische oplossingen aan ouderen die zelfstandig willen wonen, waaronder alarmsystemen en preventieve monitoring. Hun missie is om gemoedsrust te bieden door altijd aanwezig en alert te zijn, waarbij snel hulp kan worden ingeschakeld bij nood, uitgevoerd door eigen hulpverleners of thuiszorgmedewerkers.

Cliënten, mantelzorgers en zorgverleners kunnen bij afdeling klantcontact terecht voor vragen, bestellingen en advies over personenalarmering en toegang tot zorgwoningen. In jouw rol werk je op het snijvlak van zorg, techniek en administratie. De functie is inhoudelijk heel divers. Je bent het sociaal en communicatief vaardige aanspreekpunt voor bestaande en toekomstige klanten. Telefonisch en via e-mail beantwoord je binnenkomende vragen of verwijs je snel en deskundig door naar de juiste specialist. Jij weet zorgeloos de administratieve processen vloeiend te laten verlopen, zoals afspraken inplannen, invoeren en wijzigen van klantgegevens, opmaken en beëindigen van contracten. Schrijven van een brief of email in Word en het invoeren van gegevens in Excel doe je in een handomdraai. Bij technische storingen geef je support op afstand, net als bij een zelfaansluiting van het alarm door een klant. Al met al een zeer afwisselende functie waarin je veel klantcontact hebt en geen dag hetzelfde is!

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen administratie en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf. je gaat pro actief klanten benaderen, contracten opstellen, contact met klanten, contact met zorginstellingen en contact met de verzekeraars zul jij op je nemen.

Dit ben jij

✔ Nauwkeurig
✔ Klantgericht
✔ Communicatief sterk
✔ 16 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de zorg en er werken 5 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel .

Je komt te werken op een afdeling met 5 collega’s. Zij houden zich bezig met allerlei verschillende taken.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Leuke organisatie in de zorg sector