Stage financieel Leiden

Je bent op zoek naar een finaciële stage in Leiden. Dat is leuk, want daar kunnen wij je bij helpen! Hieronder vind je een overzicht met daarin alle finaciële stages in Leiden die we al voor je beschikbaar hebben. Staat er nog geen finaciële stage in Leiden tussen die jij leuk vindt? Geen probleem, want iedere week komen er 50 nieuwe stages bij. Schrijf je in ieder geval alvast even in, dan krijg je een mailtje op het moment dat we een nieuwe finaciële stage in Leiden voor je beschikbaar hebben.

Jouw finaciële stage in Leiden snel gevonden

Kun je verder nog iets doen? Jazeker, reageer op alle finaciële stages in Leiden die jij interessant vindt. Hierna nemen wij contact met je op om te bespreken wat je precies zoekt in een finaciële stage in Leiden. We plannen daarna een sollicitatiegesprek voor je in. Gemakkelijker dan dit vind je een finaciële stage in Leiden niet!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.