Stage Finance voor WO student of ambitieuze HBO student

Je komt te werken op de afdeling middle office

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stage bedrijf is een grote internationale bank waar ze zich met name met corporate finance bezig houden. Aangezien de werkomgeving internationaal is en er mensen met veel verschillende nationaliteiten werkzaam zijn is het belangrijk dat je goed Engels spreekt.

In jouw stage kom je te werken op de afdeling middle office. Deze afdeling houdt zich met name bezig met het conrtroleren van de werkzaamheden van front office. Tijdens jouw stage leer je bij dit stagebedrijf veel over Finance; forecasting, reporting, Cash en cost control. Je hebt in jouw studie al veel geleerd over Finance maar gaat het nu in de praktijk brengen. Je hebt al wat kennis over financiële begrippen en je vindt het niet erg om te werken met veel cijfers. Los jij alle puzzels altijd op als het om cijfertjes gaat?

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze stage zijn:
- Ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten
- Het ontwikkelen van analyses en het maken van overzichten
- Up to date houden van interessante KPI's en het verbeteren van de bestaande rapportages
- Forecasting
- Contact onderhouden met London

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint jouw dag met een kopje koffie en bekijkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Je hebt de drive en de ideeën om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen. In jouw stage staat je eigen leerproces centraal. Binnen deze organisatie werken veel 'grote jongens' met afgeronde masters en veel werkervaring. Er is dus voldoende ervaring aanwezig en er zijn veel mensen die jou kunnen helpen in je aankomende carrière. Tegelijkertijd zijn er ook veel nieuwe jonge collega's werkzaam, waardoor de sfeer erg positief en enthousiast is.

Dit ben jij

✔ Je studeert richting Finance en hebt affiniteit met het bankwezen
✔ Je beheerst de Engelse taal zeer goed
✔ Je bent gestructureerd, ambitieus, gedreven en analytisch
✔ Je hebt bij voorkeur al wat levenservaring opgedaan
✔ Je woont op max. 45 minuten van station A'dam Zuid

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief is een grote Internationaal opererende bank en er werken op de Nederlandse vestiging ongeveer 100 medewerkers. Over de gehele bank genomen zijn dit er echter duizenden.

Je komt te werken op de afdeling middle office. Hier werken 6 anderen van verschillende nationaliteiten. Verder is het bedrijf goed te bereiken met het openbaar vervoer en ontvang je een goede stagevergoeding a 400 euro.

* Je ontvangt meer informatie wat betreft de organisatie, wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
250+ medewerkers
mood
Ambitieus en relatief formeel
local_bar
Locatie Zuidas en deelnemen aan cursussen!