Stage Financial Services Management

Op zoek naar een meeloopstage of afstudeerstage in Financial Services Management op hbo- of wo-niveau? Op deze pagina vind je al onze stageplekken omtrent Financial Services Management, je bent op de goede plek dus! Zit je ideale stage er nog niet bij? Iedere week ontvangen we tientallen nieuwe stagevacatures. Wanneer je bij ons inschrijft ontvang je alle stages in Financial Services Management in via e-mail. Zo ben je meteen op de hoogte wanneer er een nieuwe stage vacature online komt!

Hoe vind jij jouw stage in Financial Services Management?

Wanneer een vacature jou iets lijkt kun je via de knop ‘ik heb interesse’ gemakkelijk aangeven dat je geïnteresseerd bent in de stageplek in Financial Services Management. Een van onze stage coaches krijgt hier direct een bericht van, deze neemt vervolgens binnen 2 dagen contact met je op om te kijken of de stageplek iets voor je is. Wanneer wij de match tussen jou en het bedrijf zien wordt je uitgenodigd voor een intakegesprek op een van onze kantoren verdeeld door Nederland. Na het intakegesprek plannen we het sollicitatiegesprek in bij het stagebedrijf, waar jij het bedrijf kan overtuigen waarom jij de perfecte kandidaat bent.

Gedurende het gehele proces begeleiden we je zodat je zo snel en gemakkelijk mogelijk een geschikte stageplek vindt in Financial Services Management. We geven feedback op je cv, helpen met het voorbereiden van het gesprek en nemen na je sollicitatie het gesprek met je door. Ben zowel jij als het bedrijf enthousiast over de match? Dan heb je jouw stage in Financial Services Management gevonden!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.