9 communicatie stages in Rotterdam voor jou gevonden

Stage communicatie in Rotterdam

Je bent op zoek naar een communicatie stage in Rotterdam. Dat is mooi, want op deze pagina hebben we voor jou een lijst met al onze communicatie stages in Rotterdam voor je op een rijtje gezet. Alle randzaken zoals stagevergoeding, een stageopdracht op niveau en goede begeleiding tijdens je stage hebben wij al voor je besproken. Sinds 1998 helpen wij studenten al met het vinden van de juiste communicatie stage in Rotterdam en hierdoor hebben we veel kennis over de stagemarkt.

Jouw communciatie stage in Rotterdam snel gevonden

Ieder jaar mogen we zo'n 1.500 studenten gelukkig maken met een communciatie stage in Rotterdam. Dat zijn allemaal studenten die net als jij een hbo of wo opleiding volgen. Stap 1 om een communicatie stage in Rotterdam te vinden is je in te schrijven bij StudentenBureau (dat kan rechts bovenaan deze pagina). Geef vervolgens aan welke communicatie stage in Rotterdam je het leukst vindt en wij nemen vervolgens binnen 2 dagen contact met je op.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.