Stage financieel Tilburg

Je bent op zoek naar een financiële stage in Tilburg. Dan zit je bij StudentenBureau op het juiste adres! Al sinds 1998 helpen wij studenten net als jij met het vinden van de juiste financiële stage in Tilburg. Uit ervaring weten we dat het niet altijd even makkelijk is om een leuke financiële stage in Tilburg te vinden. Het liefst wil je natuurlijk een financiële stage die niet te lang reizen is en waar je een mooie stagevergoeding krijgt.

Jouw financiële stage in Tilburg snel gevonden

Bij StudentenBureau helpen we je met het zoeken van de best passende financiële stage in Tilburg. Bij al onze financiële stages krijg je altijd minimaal € 300,- stagevergoeding. Ook garanderen we je dat je voor jouw financiële stage in Tilburg maar maximaal een uurtje hoeft te reizen. Zo heb je genoeg energie om van jouw financiële stage in Tilburg een succes te maken!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.