Stage bedrijfseconomie

Jij als bedrijfseconoom in spe bent dus op zoek naar een stage? Na het verdiepen in boekhouding, financiën, marketing en management van bedrijven, ga je het nu echt uitvoeren! Moeite met het vinden van een bedrijfseconomie stage? Dan zit je nu op de goede pagina! Op onze website kun je alle relevante bedrijfseconomie stages vinden, in jouw regio. Zit er iets tussen?

Ja! Ik zie een interessante stage, wat doe ik nu?

Wat leuk dat je een passende stage hebt gevonden! De volgende stap is nu natuurlijk reageren op de vacature. Dit doe je gemakkelijk door je te inschrijven bij ons op de website. Na dat je dat hebt gedaan, nemen wij contact met jou op om je uit te nodigen op een intakegesprek. In deze intake gaan we samen ontdekken wie jij bent, wat je interessant vindt en wat voor werkzaamheden in je stage jou mogelijk zouden liggen. Na dit uurtje dat we jou hebben leren kennen, gaan we jou profiel opsturen naar het bedrijf van de vacature die jij interessant vindt. Hebben wij na de intake het idee dat we een beter passende stage voor jou zouden hebben, dan laten we dit natuurlijk ook gelijk weten!

Mijn profiel is voorgelegd, en nu?

Nadat wij jouw profiel hebben voorgelegd aan het bedrijf en het bedrijf aangeeft jou interessant te vinden, mag jij op sollicitatiegesprek bij het bedrijf. Hier zijn wij niet bij, dus dit is echt tussen jou en jouw mogelijk toekomstige stagebegeleider in het bedrijf! Vindt het bedrijf jou interessant? Top! Dan kun je aan de slag bij het bedrijf als nieuwe bedrijfseconomische stagiair. In de tijd dat jij hier stage loopt, houden wij natuurlijk contact met jou over hoe je stage verloopt en eventuele dingen waar jij tegenaan loopt. Dus hopelijk zien we jou binnenkort op intake!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.