Stage fiscale economie

Aan het zoeken naar een stage in Fiscale Economie? Klik niet verder, op deze pagina vind je al onze stageplekken rondom Fiscale Economie. Geïnteresseerd in een van de stages? Klik dan op ‘ik heb interesse’, binnen 2 dagen zal een van onze stage coaches dan contact met je opnemen. Zit jouw perfecte stage er nog niet bij? Schrijf je dan hier bij ons in en ontvang alle stages in Fiscale Economie direct in je mailbox. Zo zorg je ervoor dat jouw perfecte stageplek in Fiscale Economie niet aan je voorbijgaat!

Hoe StudentenBureau jou helpt aan je stage in Fiscale Economie?

StudentenBureau helpt jaarlijks meer dan 1500 hbo- en wo-studenten aan een stage. In de afgelopen jaren hebben we dus flink wat ervaring opgedaan in het maken van de perfecte match tussen student en bedrijf.

Wanneer je aangeeft dat je geïnteresseerd bent in een stage zal een van onze stage coaches contact met je op nemen. Telefonisch nemen we de stageplek door en kijken we of de stage in Fiscale Economie iets voor je is. Wanneer dit zo is maken we kennis bij een van onze kantoren verdeeld over heel Nederland om er samen achter te komen of de stage in Fiscale Economie écht bij je past. Wanneer dit is bereiden we samen je sollicitatiegesprek voor en plannen we het sollicitatiegesprek. Hier bepalen jij en het bedrijf of jullie een goede match zijn. Na afloop van het gesprek belt je stage coach om het gesprek te evalueren. Ben zowel jij als het bedrijf enthousiast? Dan heb je jouw stage in Fiscale Economie gevonden!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.