Stage financieel Utrecht

Je bent op zoek naar een financiële stage in Utrecht. Mooi dat je ons gevonden hebt! Al sinds 1998 helpt StudentenBureau studenten net als jij met het vinden van de leukste financiële stage in Utrecht. Uit ervaring weten we dat het niet altijd even makkelijk is om een geschikte financiële stage in Utrecht te vinden. Wij hebben veel kennis van de eisen die school stelt aan jouw stage en hebben hier dus al rekening mee gehouden in onze selectie van financiële stages in Utrecht.

Jouw financiële stage in Utrecht snel gevonden

Maar hoe pak je dat dan aan? Schrijf je allereerst even in (dat kan rechts bovenin het menu). Dan weten we precies wat je zoekt in jouw stage. Je kunt daarna ook heel gemakkelijk reageren op de financiële stage in Utrecht die jij het leukst vindt. Verwacht daarna wel een belletje van de stagecoach vanuit StudentenBureau. Die bespreekt met jou de mogelijkheden voor een sollicitatiegesprek bij de financiële stage in Utrecht waar jij op gereageerd hebt. Gemakkelijk toch?

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.