11 financieel stages in Amsterdam voor jou gevonden

Stage financieel Amsterdam

Je bent op zoek naar een financiële stage in Amsterdam. Klopt dat? Dan zit je hier namelijk op de juiste plek. Goed dat je ons gevonden hebt! Maar hoe vind je nu de juiste financiële stage in Amsterdam? Uit ervaring weten we namelijk dat het niet altijd even gemakkelijk is om een leuke financiële stage in Amsterdam te vinden. Daarom hebben we hieronder alvast een overzicht gezet met daarin alle beschikbare financiële stages in Amsterdam die we op dit moment al voor je hebben.

Jouw financiële stage in Amsterdam snel gevonden

Staat de financiële stage in Amsterdam die jij zoekt er nog niet tussen? Dat maakt niet uit, want iedere week komen er 50 nieuwe stages in Amsterdam bij. Schrijf je in ieder geval alvast in, dan krijg je een mailtje iedere keer als er een nieuwe financiële stage in Amsterdam op de website wordt gezet. Nadat je bent ingeschreven, kun je heel gemakkelijk reageren op de financiële stage in Amsterdam die jij het leukst vindt.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.