Stage communicatie in Nijmegen

Je bent op zoek naar een communicatie stage in Nijmegen. Fijn dat je ons gevonden hebt! Al sinds 1998 mogen wij ieder jaar zo'n 1.500 hbo en wo studenten, net als jij, blij maken met de leukste stages. Op deze pagina vind je een overzicht met alle communicatie stages in Nijmegen die we op dit moment al voor jou beschikbaar hebben.

Jouw communicatie stage in Nijmegen snel gevonden

Maar wat moet je nou doen om een goede communicatie stage in Nijmegen te vinden? Scroll eerst eens rustig door de lijst met communicatie stages heen. Staat er een leuke stage voor je tussen? Dan kun je daar gemakkelijk op reageren als je je bij ons hebt ingeschreven. Samen kijken we naar jouw wensen en eisen rondom je stage. Pas je goed bij het stagebedrijf? Dan plannen wij een sollicitatiegesprek voor je in. Ben je na dit gesprek enthousiast? Dan heb je jouw communicatie stage in Nijmegen gevonden!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.