Stage communicatie in Den Bosch

Je bent op zoek naar een communicatie stage in Den Bosch. Mooi, want dan ben je op de juiste plek terecht gekomen! Bij StudentenBureau kunnen wij je goed (en vaak ook erg snel) helpen met het vinden van een leuke communicatie stage in Den Bosch. Al sinds 1998 helpen we ieder jaar zo'n 1.500 studenten, net als jij, met het vinden van de leukste communicatie stages.

Jouw communicatie stage in Den Bosch snel gevonden

Om te beginnen kun je je het beste eerst even inschrijven. Nadat wij weten wat je zoekt, kun je ook heel gemakkelijk reageren op de communicatie stage in Den Bosch die jij het leukst vindt. Samen bespreken we jouw wensen en eisen rondom je stage en plannen we een sollicitatiegesprek voor je in. Ben jij na je sollicitatiegesprek enhousiast? En is het stagebedrijf dat ook over jou? Dan is de communicatie stage in Den Bosch waar je op gesprek bent geweest voor jou!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.