Stage communicatie in Arnhem

Je bent op zoek naar een communicatie stage in Arnhem. Hieronder vind je een overzicht met alle communicatie stages in Arnhem die we op dit moment al voor je hebben. Staat de communicatie stage in Arnhem die jij zoekt er niet tussen? No worries! Iedere week komen er 50 nieuwe stages bij.

Jouw communicatie stage in Arnhem snel gevonden

Bij al onze stages krijg je altijd minimaal € 300,- stagevergoeding per maand. Dat is natuurlijk mooi meegenomen! In overleg met je stagebedrijf kan dit bedrag altijd nog omhoog, maar niet meer naar beneden. Ook is er bij al onze communicatie stages in Arnhem hbo of wo begeleiding aanwezig. We weten uit ervaring dat goede begeleiding één van de belangrijkste succesfactoren is tijdens een stage, dus daar houden we altijd rekening mee. Geef bij de vacature gemakkelijk aan als je een communicatie stage in Arnhem interessant vindt. Dan plannen wij een sollicitatiegesprek voor je in!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.