Bijbaan marketing Tilburg

Je bent op zoek naar een marketing bijbaan in Tilburg en omstreken. Wat goed! Natuurlijk bieden wij zowel in het Zuiden als de rest van Nederland toffe marketing bijbanen aan. Een studiegerelateerde bijbaan staat goed op je cv en zorgt voor een goede start in je toekomstige werkveld.

Jouw marketing bijbaan in Tilburg zo gevonden

Je hebt zojuist aangegeven dat je op zoek bent naar een marketing bijbaan in Tilburg, daar kunnen we jou natuurlijk bij helpen! Mocht je toch ergens anders in Nederland aan de slag willen,is dat ook geen probleem. Naast het feit dat we marketing bijbanen door heel Nederland hebben, garanderen we jou ook een minimaal uurloon van 10 euro. Wij vinden namelijk dat HBO en WO studenten het verdienen om goed betaald te krijgen! Hieronder wordt het aanbod van onze marketing bijbanen in Tilburg weergegeven. Mocht jouw ideaale marketing bijbaan er niet tussen staan, is dat geen probleem! Meld je gratis en vrijblijvend aan en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures. Dit zijn er wekelijks zo'n 50!!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.