0 hrm bijbanen in Utrecht voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Bijbaan HRM Utrecht

Je bent op zoek naar een bijbaan HRM in Utrecht. Wij vinden het super tof dat je bij StudentenBureau uit gekomen bent! Ons jonge, enthousiaste team wil dolgraag voor je aan de slag. Onze accountmanagers zorgen ervoor dat wij altijd de leukste HRM bijbanen in Utrecht voor je ter beschikking hebben.

Jouw bijbaan HRM in Utrecht snel gevonden

Wij snappen dat je als student niet altijd alle tijd van de wereld hebt. Daarom gaan wij er samen met jou voor zorgen dat jij binnen minder dan 2,5 uur tijd die gave HRM bijbaan in Utrecht scoort! Maar dit betekent niet dat die baan de eerste beste baan is die je tegenkomt. Wij vinden het belangrijk dat je op de juiste plek terecht komt, en elke dag met plezier naar je werk gaat. Een lekker salaris kan daar natuurlijk ook aan bijdragen, daarom garanderen wij dat jij altijd minimaal 10 euro salaris per uur gaat verdienen. Kan jij niet wachten om te beginnen? Meld je dan even aan bij StudentenBureau, dan is die baan er zo!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.