0 hrm bijbanen voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Bijbaan HRM

Hi aanstormend professional. Ben jij ready om naast je studie aan de slag te gaan in jouw vakgebied? Wil je graag alle kennis die je hebt opgedaan – op dit moment opdoet – in je studie toepassen in de praktijk? Ben jij oprecht nieuwsgierig hoe het er in de wereld van HRM aan toe gaat? Vind dan een bijbaan HRM via StudentenBureau. Een studio gerelateerde bijbaan is dé manier om tijdens je studie extra ervaring op te doen voor je toekomstige carrière.

Jouw bijbaan HRM via StudentenBureau heeft veel voordelen

Al meer dan twintig jaar hebben wij contact met organisaties die op zoek zijn naar jong talent. We weten dus wel het een het ander van bijbanen! Hieronder hebben we de voordelen van het vinden van een bijbaan voor je opgesomd:

  • Het vinden van een bijbaan is gratis. Er zitten geen kosten verbonden aan een bijbaan regelen via StudentenBureau. Lucky you!
  • We weten hoe het is om een stage naast je studie te hebben. Je hebt verplichtingen. Je kunt niet zomaar een héle dag vrij nemen van stage. Daarom zijn onze bijbanen flexibel en parttime. In de praktijk betekent dit ongeveer 1 tot 3 dagen per week!
  • Je krijgt een loon van minimaal €10 per uur. Het leven van een student is niet goedkoop, zeker niet als je ook leuke dingen wilt blijven doen tijdens je studietijd. Door een stage bij StudentenBureau verdien je genoeg om nog een paar extra biertjes af te tikken in de kroeg.
  • Je reist niet te veel. We kijken samen of de locatie van je nieuwe bijbaan op een goede afstand is; je wilt namelijk niet op je vrije dag nog 2 uur in de trein zitten. Toch?

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.