Ik zoek een…
in

Afstudeerstage techniek in Arnhem

Je bent op zoek naar een technische afstudeerstage in Arnhem. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij houden namelijk rekening met alle eisen vanuit jouw school. Bovendien helpen we al sinds 1998 hoogopgeleide studenten (hbo en wo) zoals jij bij het vinden van hun ideale technische afstudeerstage in Arnhem. Jaarlijks zijn dit zo'n 1.500 hbo en wo studenten die via ons aan hun technische afstudeeropdracht komen in Arnhem (en de rest in Nederland).

Jouw technische afstudeerstage in Arnhem snel gevonden

De studenten die via ons hun technische afstudeeropdracht vinden, studeren gemiddeld af met een 8 als eindcijfer. Dat wil jij toch ook? Om tot zo'n hoog cijfer te komen, heb je natuurlijk goede begeleiding nodig. Die krijg je vanuit ons door middel van een persoonlijke stagecoach. Bovendien heb je gegarandeerd een hbo of wo begeleider binnen het bedrijf. Staat jouw ideale technische afstudeerstage in Arnhem er niet tussen? Schrijf je gratis en vrijblijvend in. Zo kunnen wij je op de hoogte houden van de nieuwe, tofste technische afstudeerstages in Arnhem!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.