15 werktuigbouwkunde afstudeerstages voor jou gevonden

Afstudeerstage Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde (of werktuigkunde) is een technische studie waarin het ontwerpen van dynamische objecten wordt gecreëerd. Het wordt vaak opgesplitst in een aantal sub-onderwerpen: machinebouw, scheepsbouw, offshore, olie- en gaswinning, onderzoek en toepassing, energie- en aandrijftechniek, of staal- en constructiebouw.

Ben jij (bijna) klaar voor dé meesterproef van deze opleiding werktuigbouwkunde; de afstudeerstage? Dan zit je hier op de goede plek: op deze plek hebben wij namelijk álle afstudeerstage werktuigbouwkunde verzameld.

De voordelen van je afstudeerstage werktuigbouwkunde regelen via StudentenBureau

Er zijn een aantal voordelen van het regelen van je afstudeerstage via StudentenBureau. We hebben ze hieronder voor je opgesomd:

  • Minimaal €300,- stagevergoeding. Wij willen dat stagiairs serieus worden genomen in het bedrijfsleven en niet worden gezien als “gratis hulp”. Daarom eisen wij aan al bedrijven waar we mee samenwerken een minimale stagevergoeding van €300.
  • Maximaal een uur reistijd. Wij zorgen dat de stageplekken die je via ons regelt goed bereikbaar zijn.
  • Goede begeleiding. We weten hoe belangrijk goede begeleiding is in een stage. Dit betekent dat je stagebegeleider voldoende niveau heeft om jouw mentor te zijn in het stagetraject, én dat deze genoeg tijd voor je vrij maakt.

Enthousiast? Klik dan op één van de vacatures op deze pagina en geef aan dat je geïnteresseerd bent. Nog niets kunnen vinden? Niet getreurd. Elke dag komen er nieuwe vacatures bij! Wanneer je je inschrijft via de knop rechtsboven krijg je automatisch alle relevante stagevacatures direct in je mailbox!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.