Afstudeerstage Elektrotechniek

Houd jij je in je studie bezig met de toepassing van elektriciteit en elektromagnetische velden? Wil jij graag Elektrotechnicus worden? Ben je op zoek naar een afstudeerstage binnen Elektrotechniek? Dan zit je hier op de goede plek. Lees hieronder verder wat wij (StudentenBureau) precies doen én wat we voor je kunnen betekenen.

Wat wij doen voor jouw afstudeerstage Elektrotechniek

Bij StudentenBureau verbinden we stagiairs en stagemogelijkheden. Samen met studenten gaan we kijken naar relevante stages en hun visie op de stageperiode. Samen met organisaties gaan we kijken naar wat hoe een stagiair binnen de organisatie past en welke uitdaging ze hebben liggen.

Met 20 jaar ervaring weten wij exact hoe belangrijk de stageperiode is voor studenten. Daarom kijken onze stagecoaches samen met jou goed of een potentiele stageplek goed bij je past. In een telefonisch gesprek wordt de stage en beide intenties doorgesproken. Wanneer jullie beide positief zijn word je uitgenodigd voor een kopje koffie op één van onze werkplekken door heel Nederland. Hier gaat de stagecoach samen met jou dieper in op de uitdaging, jouw ervaring en wat een ideale stage voor jou inhoudt.

Aan de andere kant doen onze stageconsultants hetzelfde met de organisatie. We weten wat belangrijk is in een stageplek en wat de voorwaardes zijn van de hogescholen en universiteiten. Samen met het bedrijf bespreken we of de stageopdracht voldoende uitdaging is voor een afstudeerder en of er voldoende begeleiding aanwezig is (op niveau) binnen de organisatie.

Kortom; al onze medewerkers werken elke dag hard om te zorgen dat onze afstudeerders een leerervaring krijgen die ze écht naar het volgende niveau tilt.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.