Afstudeerstage Electrical Engineering bij een fascinerend en innovatief bedrijf

Tijdens jouw stage ga je op hoog niveau meedenken tijdens het productieproces

Dit ga je leren

Voor deze vacature zoek ik een student die zo snel mogelijk zou willen beginnen of in september wil starten met zijn afstudeertraject!

Jij gaat als elektrotechnisch afstudeerder werken aan een project met een duidelijke kop en staart. Je gaat voor een opdrachtgever van je afstudeerorganisatie het elektrotechnische deel van het project volledig opnemen. Werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn onder andere:

- De huidige situatie bekijken en analyseren
- De hardware selecteren en je bezig houden met software engineering
- Het geschikte platform selecteren voor het schrijven van de software
- De geschreven software in de praktijk uitzetten als pilot
- Waar nodig een gebruiksvriendelijke display configureren

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint de dag met je collega's. Je hebt collega's uit vele verschillende vakgebieden. Zodoende lopen er mensen rond met alles kennis rondom Chemie, mechatronica, electrical engineering maar ook marketing, sales en HRM. Ze zijn allemaal erg informeel en vinden het fijn om met elkaar te communiceren. Dit is ook vrij voor de hand liggend, met het product dat ze maken moet met enorme precisie gemaakt worden dus moet er goed gecommuniceerd worden.

Nadat je hebt gehoord wat er in de levens van je collega's is gebeurd, ga je lekker op je eigen plek zitten. Hier zal je weer aan de slag gaan met je scriptie of ga je bezig met de dagelijkse werkzaamheden van het bedrijf.

Dit ben jij

Ben jij gebiologeerd door de wereld van software? Vind jij machines daarnaast ook nog interessant en sleutel je daar graag aan? Draag jij graag je eigen verantwoordelijkheid? Heb jij interesse in het verbreden van je kennis en ben je leergierig? Dan is dit jouw kans! Een stage waar je zoveel vakgebieden tegenkomt als hier is bijna niet te vinden!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in innovatie productie voor zonnepanelen en chips. Ze hebben een zeer ingewikkeld en technisch product dat op dagelijks niveau worden verbeterd, de research en development afdeling staat dus hoog in het vaandel bij hen. Omdat ze zo'n ingewikkeld en snel veranderend product hebben hebben ze ook met verschillende vakgebieden te maken. Chemie, electrical engineering, mechatronica en nog vele andere studies hebben raakvlakken met hun dagelijkse werkzaamheden. Erg interessant voor iemand die veel kennis en ervaring op wil doen!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding. Wij kunnen je altijd helpen met je onderzoeksvoorstel of andere vragen die je hebt.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is slecht te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel handig
group
20+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
Vele experts met andere vakgebieden aanwezig