8 p&o afstudeerstages voor jou gevonden

Afstudeerstage P&O

Op zoek naar een stage voor de aankomende periode? Dan zit je hier op de juiste plek. Wij, StudentenBureau, hebben op deze webpagina alle afstudeerstages P&O verzameld.

Hoe vind ik een afstudeerstage P&O via StudentenBureau?

Bij StudentenBureau werken we met stagecoaches en -consultants. Deze werken élke dag met veel enthousiasme om stagiairs te verbinden met goede stageopdrachten of -bedrijven. Elke dag rijden we door heel Nederland op zoek naar nieuwe stageplekken. We gaan persoonlijk met de bedrijven in gesprek om te kijken of de opdracht of uitdaging die ze hebben liggen wel echt geschikt is voor een stage voor studenten P&O. Hierin kijken we niet alleen naar de opdracht, maar ook naar de begeleiding, reistijd/bereikbaarheid, stagevergoeding en de uitdaging van de stage.

Deze stageplekken plaatsen wij op deze pagina. Hier kun jij op je beurt weer op reageren. Zodra je aangeeft dat je geïnteresseerd bent in één van de bovenstaande stages neemt een van onze stagecoaches contact met je op. Jullie gaan samen kijken of de stage wel echt bij je past en geschikt is voor je opleiding. Beide enthousiast? Dan nodigen wij je uit op één van onze kantoren in Den Bosch, Rotterdam, of Amsterdam. Hier gaan jullie verder in op de stage, jouw beeld van de stage en de uitdaging die er ligt. Ook gaan jullie het sollicitatiegesprek samen kort voorbereiden. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt met het bedrijf voor het sollicitatiegesprek. Nu is het your time to shine!

Mijn ideale stage staat er niet tussen, en nu?

Niet getreurd. Elke dag komen er tientallen stages bij op www.studentenbureau.nl. Schrijf je bij ons in en ontvang alle relevante stages automatisch in je mailbox.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.