Meewerk of afstudeerstage Applicatie- en Systeembeheer

Jij gaat je bezighouden met de applicatie en systeembeheer

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is een toonaangevende specialist op het gebied van zakelijke zonnepaneelprojecten. Zij bieden uitgebreide diensten aan, variërend van advies en subsidieaanvragen tot technische realisatie. Met een focus op datacomponenten en IT-innovatie, streven zij ernaar om de klanten de best mogelijke service te bieden en de prestaties van zonnepaneelinstallaties te optimaliseren.

Als stagiair zal je een cruciale rol spelen bij het heroverwegen en verbeteren van onze huidige IT-architectuur. Je zult nauw samenwerken met ons team om nieuwe systemen te ontwikkelen en te implementeren, met specifieke aandacht voor applicatie- en systeembeheer. Deze stage biedt een uitstekende gelegenheid om waardevolle ervaring op te doen in een dynamische en groeiende organisatie.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw verantwoordelijkheden:
- Evalueren en herontwerpen van onze bestaande IT-architectuur om te voldoen aan de groeiende behoeften van ons bedrijf.
- Uitrollen van nieuwe systemen en applicaties, met een focus op Microsoft Windows en low-code oplossingen zoals Airtable.
- Ondersteuning bieden bij het beheer en onderhoud van de nieuwe systemen, inclusief probleemoplossing en gebruikerstraining.
- Assisteren bij het plannen en uitvoeren van migraties en upgrades, met aandacht voor een soepele overgang en minimale verstoring van de bedrijfsvoering.
- Rapporteren aan en samenwerken met het IT-team om de voortgang van projecten te bewaken en eventuele uitdagingen aan te pakken

Dit ben jij

✔ Je volgt een relevante IT-gerelateerde studie op HBO- of WO-niveau.
✔ Je hebt affiniteit met duurzame energie.
✔ Kennis van Microsoft Windows en ervaring met low-code platforms zoals Airtable is een pré.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in Zonnepanelen en er werken meer dan 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en gezellig.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is slecht te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto of een stationsfiets is wel nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Toffe, uitdagende opdracht