9 marketing afstudeerstages in Den Bosch voor jou gevonden

Afstudeerstage marketing Den Bosch

Je bent op zoek naar een marketing afstudeerstage in Den Bosch. Wat tof dat je ons hebt gevonden! Ieder jaar helpen wij meer dan 1.500 HBO en WO studenten bij het vinden van een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbanen. En dat doen we met veel plezier en energie!

Jouw marketing afstudeerstage in Den Bosch snel gevonden

Bij alle marketing afstudeerstages in Den Bosch (en de rest van Nederland) ontvang je minimaal 300 euro stagevergoeding per maand. Dit is een afspraak die wij met alle bedrijven waarmee wij samenwerken maken. Hierdoor ben je in ieder geval al verzekerd van een mooie stagevergoeding. Uiteraard kan dit bedrag in overleg natuurlijk altijd hoger worden! Bovendien zijn al onze marketing afstudeerstages maximaal een uurtje reizen en dus in de buurt van Den Bosch. Zo hoef je niet al te lang te reizen en kom je iedere dag met frisse moed op je afstudeerstage aan. Scroll hieronder rustig door het overzicht met marketing afstudeerstages in Den Bosch en let us know als je interesse hebt!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.