Ik zoek een…
in

Waar wil jij een marketing afstudeerstage?

We hebben 9 vacatures voor jou gevonden

Afstudeerstage marketing

De afstudeerstage is het laatste onderdeel van je bachelor op hbo- of wo-niveau. Dit onderdeel wil je op een goede manier afronden, een goede beoordeling en een goede ervaring met het afstuderen is natuurlijk dé kers op de taart. In de realisatie van deze positieve afronding van je opleiding willen wij je graag helpen en begeleiden.

Op deze pagina vind je alle afstudeerstages marketing. Een marktonderzoek voor een organisatie in de verlichting branche, het opzetten van een strategisch marketingplan voor een toffe organisatie in de sportwereld of het creëren van een social media plan voor een hippe startup. Er zit echt van alles tussen!

Staat je ideale stage marketing er niet tussen?

Staat jouw perfecte stage marketing nog niet tussen alle afstudeerstages op deze pagina? Dat is niet erg, we krijgen namelijk elke week tientallen nieuwe stages binnen. Om ervoor te zorgen dat je een stage bedrijfskunde niet misloopt kun je je bij ons inschrijven. Wij zorgen er dan voor dat je alle relevantie stages direct binnenkrijgt in je inbox.

Ben je op zoek naar een stage waarbij je ná je opleiding ook kunt gaan werken? Geef dit dan aan bij de stagecoach waarmee je contact hebt, misschien kan de stagecoach je wel aan een afstudeerstage marketing helpen bij een bedrijf die heeft aangegeven dat ze open staan voor het permanent aannemen van een voormalig stagiair. Zo weet jij dat als ze écht tevreden je kans hebt dat je meteen na je stage een baan te pakken hebt!

Good luck met de zoektocht!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.