72 commercieel afstudeerstages voor jou gevonden

Afstudeerstage Commercieel

Gaat jouw hart sneller kloppen van sales of is jouw specialiteit het aanscherpen van commerciële processen? Dan hebben we jouw nodig! Wij hebben namelijk een aantal hele gave Commerciële afstudeerstages verzameld.

Op elke stagevacature kun je aangeven dat je interesse hebt in de afstudeerstage, waarna een stagecoach contact met je opneemt over de stage! Vervolgens nodigen we je uit op een intakegesprek waarin we je meer vertellen over de stage en jij de kans hebt om te vertellen waarom dit jouw ideale stage is. We helpen je met je cv en beantwoorden de vragen die je hebt. Wanneer we beide positief zijn over de match plannen we een sollicitatiegesprek voor je in!

Staat je ideale afstudeerstage commercieel er nog niet tussen? Geen probleem, elke week komen er tientallen nieuwe stages op onze website te staan. Schrijf je hier in om jou ideale stage niet te missen, we sturen je dan namelijk alle relevante nieuwe stages op!

Onze kwaliteitscheck voor de afstudeerstage Commercieel

Elke dag rijden wij door Nederland om langs te gaan bij potentiele stagebedrijven. Bedrijven die uitdagende vraagstukken op tafel hebben liggen en denken dat een stagiair de oplossing is om deze aan te pakken. Voordat deze vraagstukken op onze website terecht komen checken we het vraagstuk uitdagend genoeg is, of er voldoende begeleiding op niveau (hbo of wo) aanwezig is en of een stagiair wel echt de oplossing is. Alleen de vraagstukken waar we echt een goed gevoel bij hebben staan bijvoorbeeld op deze pagina!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.