22 communicatie afstudeerstages voor jou gevonden

Afstudeerstage communicatie

Mag jij al bijna gaan beginnen aan jouw afstudeerstage communicatie? Goed nieuws; wij hebben een flink aantal afstudeerstages communicatie verzameld op deze pagina. Onze afstudeerstages gaan van het schrijven van een communicatieplan voor het creëren van een online community tot het ondersteunen van de online marketing op de communicatieafdeling van een non-profit organisatie.

Bij StudentenBureau helpen wij stagebedrijven met het vinden van ambitieuze stagiairs die kunnen helpen met een bepaalde uitdaging of bij het ondersteunen van een project binnen de organisatie. Daarnaast gaan we samen met de stagiair kijken wat deze wilt in een stage. Hoe deze kijkt naar stage lopen in het algemeen. Bij wat voor bedrijf de stagiair stage wilt lopen. Vanuit al deze informatie kunnen wij aan de slag met het maken van een perfecte match tussen stagebedrijf en stagiair. Dit is dan ook waar we gespecialiseerd in zijn

Wij weten hoe een afstudeerstage communicatie in elkaar zit

We maken het maken van deze matches al meer dan 20 jaar. Zo weten we dus ook hoe een afstudeerstage communicatie in elkaar zit en wat het betekent om een afstudeerstage communicatie te volgen. Onze stagecoaches zijn bekend met de vereisten van de opleiding en wat jullie allemaal geleerd hebben in de afgelopen jaren, daarnaast weten we ook hoe het mentale aspect van het beginnen aan je afstudeerstage zit.

Krijg minimaal €300 stagevergoeding!

Als laatst kunnen we je ook garanderen van een stagevergoeding van minimaal €300. We vinden dat stagebedrijven stagiairs serieus moeten nemen en niet moeten zien als “gratis medewerker”. Daarom vinden wij dat stagebedrijven een minimale stagevergoeding van €300 per maand moeten uitkeren aan de stagiairs zijn wij verbinden met het desbetreffende stagebedrijf.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.