Meewerkstage marketingcommunicatie plan bij een leverancier van de bouw

Gedurende jouw meewerkstage ga jij de online vindbaarheid van je stagebedrijf vergroten en waarborgen.

Dit ga je leren

Voor deze vacature zoek ik een student die zo snel mogelijk zou willen beginnen of in september wil starten met zijn meewerkstage!

De organisatie wil zich graag beter profileren en jij gaat ze daar tijdens jouw meewerkstage bij helpen. Ze willen graag de naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten bij hun (potentiele) klanten

Jij krijgt de kans om tijdens jouw stage met hun online kanalen aan de slag te gaan, zodat we hun naamsbekendheid kunnen vergroten en ook meer klanten kunnen bereiken. Hierin komen de volgende zaken aan bod:

- Het opzetten van social media kanalen
- Content creëren voor social media, de website, de nieuwsbrieven en vlog
- Het verbeteren en onderhouden van de website
- Het schrijven van teksten voor de website, social media kanalen, blogs en nieuwsbrieven

Het doel van jouw afstudeerstage is om de bestaande en potentiële klanten beter te bereiken via online marketing en de vindbaarheid van de website te vergroten.

Zo ziet jouw dag eruit

Wil jij als stagiair een grote rol op je nemen binnen de online marketing? Tijdens je stage heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing. Jij zal je gehele stage bezig zijn met alles wat het bedrijf online doet. Een grote verantwoordelijkheid maar ook een mooie kans om je verder te ontwikkelen!

Dit ben jij

- Kennis van online marketing
- Kan tegen een stootje
- Je bent niet bang om je mening te uiten
- Ambitieus en doelgericht
- Interesse en affiniteit met B2B-marketing

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de bouw en er werken ongeveer 32 medewerkers binnen het bedrijf. Dit wordt steeds meer aangezien er veel groei in de organisatie zit. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als enorm informeel. Je zal hier ook mee om moeten gaan omdat jouw begeleider houdt van een directe aanpak. Je zal door 1 van de 2 eigenaren begeleid worden. Jij kan dus gemakkelijk alle informatie krijgen die je nodig hebt om je stage goed af te ronden.

Daarnaast hebben beide heren een HBO studie afgerond en zal de begeleiding ook op niveau zijn. Het bedrijf ligt niet heel gunstig voor het OV maar is zeker te doen met een OV-fiets, een eigen auto is nog handiger. Daarnaast is het ook mogelijk om vanuit huis wat te doen, echter is het wel gewent dat je een aantal dagen per week op kantoor bent.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Hele leuke en humoristische begeleider