Stage online marketing in de modebranche

Je zet acties uit om de doelgroep online te bereiken

Dit ga je leren

De organisatie ontwikkelt collecties voor verschillende damesmodemerken. Zij werken met voorraden, waardoor klanten snel en gemakkelijk producten kunnen afnemen. Is het op dit moment koud? Dan kunnen klanten direct winterkleding aanschaffen in plaats van het bestellen van pre-orders.

Tijdens jouw stage ga jij voor je stagebedrijf aan de slag met online marketing in de breedste zin van het woord. Van Social Media tot SEO/SEA en het schrijven van content. Jij zorgt ervoor dat de marketing van jouw stagebedrijf verbeterd wordt. Met jouw frisse blik en kennis van de huidige online marketing mogelijkheden kom jij op gave ideeën die gebruikt kunnen worden.

Taken die hierbij horen zijn bijvoorbeeld:
- Het beheren en bijhouden van de social media pagina's
- Content creatie
- De online verkoop stimuleren
- In contact komen met bloggers
- Het schrijven en versturen van nieuwsbrieven via e-mail
et verbeteren van de vindbaarheid via de zoekmachines

Naast bovenstaande online marketing werkzaamheden zal je hier en daar ook hulp bieden bij styling en fotoshoot's! Interesse in de mode is dus een pre!

Geïnteresseerd? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij start jouw dag met een kop koffie en zorgt ervoor dat met de input van jouw werkzaamheden jouw stagebedrijf meer potentiële klanten kan benaderen. Je analyseert de huidige activiteiten en zorgt ervoor dat dit verbeterd wordt. Daarnaast zorg jij voor een groter bereik bij de doelgroep via de social media kanalen van het bedrijf. De organisatie richt zich momenteel nog op klanten in Nederland, maar hebben interesse om de doelgroep in Duitsland en België te bereiken.

Als jij naast het meewerken nog een onderzoek wil uitvoeren gericht op online marketing is het bedrijf daar ook zeker geïnteresseerd in.

Dit ben jij

✔ Affiniteit met mode
✔ Zelfstandig en proactief
✔ Enthousiast
✔ Ervaring met creatieve programma's zoals ADOBE is een pre!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de modebranche. Onder de organisatie vallen verschillende damesmodemerken. De organisatie houdt zich bezig met het gehele proces van design tot eindproduct en de organisatie is gericht op Business to Business verkoop. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Het stagebedrijf is erg ervaren met het begeleiden van stagiaires, ze nemen namelijk ieder half jaar nieuwe aan!

Het bedrijf is gevestigd in Beverwijk. Vanaf Amsterdam centraal ben je met 30 minuten bij het station van Beverwijk en vanaf Haarlem doe je er 18 minuten over.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel en open
local_bar
Mogelijk om er (parttime) te blijven werken