Stage communicatie in Tilburg

Je bent op zoek naar een communicatie stage in Tilburg. Dan is het goed dat je ons gevonden hebt! Op deze pagina vind je een overzicht van alle communicatie stages in Tilburg die we op dit moment al voor jou beschikbaar hebben. Iedere week komen daar ongeveer 50 nieuwe stages bij, dus hou onze website goed in de gaten. Als je je inschrijft bij StudentenBureau krijg je sowieso een mailtje iedere keer wanneer er een nieuwe communicatie stage in Tilburg op de website bij komt.

Jouw communicatie stage in Tilburg snel gevonden

Omdat we dit werk al sinds 1998 doen, hebben we veel kennis van de stagemarkt. Zo weten we ook welke eisen jouw school stelt aan een communicatie stage in Tilburg. Al onze communicatie stages zijn op niveau (hbo of wo), er is goede begeleiding aanwezig en we houden rekening met het minimaal aantal medewerkers die er binnen een stagebedrijf moeten werken. Zo heb je jouw communicatie stage in Tilburg snel gevonden.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.