Stage communicatie in Eindhoven

Je bent op zoek naar een communicatie stage in Eindhoven. Dan is het goed dat je StudentenBureau gevonden hebt! Op deze pagina vind je een overzicht van alle communicatie stages in Eindhoven die we op dit moment al voor je beschikbaar hebben. Schrijf je allereerst alvast even in, dan kun je daarna gemakkelijk reageren op de communicatie stage in Eindhoven die jij leuk vindt.

Jouw communicatie stage in Eindhoven snel gevonden

Als je eenmaal gereageerd hebt op een communicatie stage in Eindhoven naar jouw smaak, dan wordt je gebeld door één van onze stagecoaches. Hij of zij bespreekt met jou je wensen en eisen rondom je stage. Voldoe jij ook aan de wensen van het stagebedrijf? Dan nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Zijn ook wij positief? Dan plannen we een sollicitatiegesprek bij het stagebedrijf voor je in. Uiteindelijk bepaal jij zelf of je wilt starten bij de communicatie stage in Eindhoven die we voor je gevonden hebben.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.