Stage communicatie in Breda

Je bent op zoek naar een communicatie stage in Breda. Mooi dat je ons gevonden hebt dan! Al sinds 1998 helpen wij hbo en wo studenten net als jij met het vinden van de leukste communicatie stages in Breda. Dit doen we altijd persoonlijk en hierdoor zijn we anders dan de gemiddelde vacaturewebsite. Bij StudentenBureau krijg je een persoonlijke stagecoach toegewezen. Deze vind je aan de rechterkant van iedere communicatie stage in Breda.

Jouw communicatie stage in Breda snel gevonden

Samen met je stagecoach loop je door alle mogelijke communicatie stages in Breda die we voor je beschikbaar hebben. Op deze pagina vind je overigens de stages die nu al open staan, dus kijk daar natuurlijk ook alvast naar. Je kunt gemakkelijk aangeven welke communicatie stage in Breda je het leukste vindt. In een gesprek bij ons op kantoor bespreken we jouw wensen en eisen voor je stage. Hebben we een leuke communicatie stage in Breda voor je? Dan plannen we een sollicitatiegesprek voor je in.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.