Onboardingstraject bij SB

Geef je carrière hier een boost!

Onboardingstraject bij SB

Sinds 1998 helpen wij 1500 studenten per jaar aan een bijbaan, stage of startersfunctie in de richting van hun studie! Wij geloven dat jong talent een onmisbare toevoeging is voor elk bedrijf. Met hun frisse nieuwe ideeën, energie en kennis van de laatste technologieën kunnen zij veel toevoegen binnen elk bedrijf. Er is hier spraken van een absolute win-win situatie. Ook voor studenten is het een unieke kans om ervaring en kennis op te doen binnen een bedrijf en daarmee hun talenten verder te ontwikkelen. We love our job!

Hoe werkt StudentenBureau?

We brengen bedrijven en studenten bij elkaar en zorgen voor de juiste match. Enerzijds spreken we bedrijven over de ambities die ze al organisatie hebben en over met welke opdracht of met welk onderzoek een student daar een bijdrage aan kan leveren. Anderzijds spreken we studenten over de inhoud van hun studie en brengen we in kaart wat hun ontwikkelingsdoelen zijn. Om nog meer studenten en bedrijven blij te kunnen maken met elkaar zijn we op zoek naar versterking van ons consultant-team!

Young Sales Program

Tijdens jouw onboardingstraject leer je alle ins & outs van sales. Wij stomen je helemaal klaar om een kei te worden in alles wat bij sales komt kijken, zodat je jouw functie als consultant bij StudentenBureau zo goed mogelijk uit kan voeren. Knallen tijdens het onboardingstraject staat bovenaan; jij gaat namelijk laten zien hoe snel je leert en of jij het in je hebt om na 6 maanden als volwaardig consultant aan de slag te gaan. Wij investeren in jou en jij investeert in een vlammende start van je carrière!

Hoe ziet dit er uit?

Het Young Sales Program bij StudentenBureau bestaat uit meerdere trainingen. In de eerste maanden maak je kennis met het team en met de klanten van StudentenBureau. Je draait volledig mee met de consultants en krijgt de verantwoordelijkheid over onze bestaande klanten in jouw regio. Wij geloven in DOEN, dus je zult direct starten met met het uitbouwen en onderhouden van de business in jouw regio. Je zult bij veel verschillende bedrijven aan tafel komen om de leukste opdrachten binnen te halen voor studenten. Tijdens dit traject word je persoonlijk begeleid door het salesteam (sales consultants en salesmanager Sanne) en krijg je trainingen van onze coaches en salestrainer (Mark). Deze trainingen staan in het teken van sales, telefonische acquisitie, timemanagement, werving, selectie en persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij een echte go-getter met een constante drive om de beste te zijn? Een actieve netwerker en een echte volhouder die nieuwe deuren weet te openen? Kom dan kennismaken met ons! We hebben vacatures voor ons team in Den Bosch en Amsterdam.

Carolijn en Pepijn vertellen je graag meer over hun onboardingstraject bij StudentenBureau!

Hoe doe je mee aan ons Young Sales Program?

Stuur je cv en een korte (maar krachtige) motivatie naar jobs@studentenbureau.nl of bel/bericht onze corporate recruiter Sabine van Schooten op het nummer 0629319136. Direct reageren op de vacature kan hier.

Wanneer we beiden helemaal enthousiast zijn, hebben we twee opties:

  1. We plannen een meeloopdag met een consultant, zodat je ook in reallife kunt zien hoe een werkdag er uit ziet.
  2. We plannen gelijk een gesprek met jouw toekomstige manager

Onze consultants nemen je graag alvast mee over hoe zij het werken bij Studentenbureau ervaren.
Bekijk het korte filmpje over ons bedrijf

Bekijk alle vacatures binnen StudentenBureau hier!

Aanmelden kan ook!