Sales traineeship bij StudentenBureau

Je wordt klaargestoomd voor een uitdagende rol als consultant

Dit ga je leren

Het sales traineeship bij StudentenBureau bestaat uit een bootcamp van zes maanden. In deze maanden maak je kennis met het team en met de klanten en StudentenBureau. Je draait volledig mee met de consultants en krijgt de verantwoordelijkheid over onze bestaande klanten in jouw regio.

Wij geloven in DOEN, dus je zult direct starten met met het uitbouwen en onderhouden van de business in jouw regio. Je zult bij veel verschillende bedrijven aan tafel komen om de leukste opdrachten binnen te halen voor studenten. Tijdens dit traject word je persoonlijk begeleid door het salesteam (sales consultants en salesmanager Sanne) en krijg je trainingen van onze coaches en salestrainer (Mark).

Ben jij een echte go-getter met een constante drive om de beste te zijn? Een actieve netwerker en een echte volhouder die nieuwe deuren weet te openen? Kom dan kennismaken met ons! We hebben vacatures voor ons team in Den Bosch en Amsterdam.

Zo ziet jouw dag eruit

Afhankelijk van jouw woonplaats, start je de dag op ons kantoor in het centrum van Den Bosch of Amsterdam. Beiden top locaties op loopafstand van de stad, ideaal!

Je krijgt een persoonlijke coach, waarmee je op maandag de voorgaande week zal evalueren en tegelijk de doelen voor de huidige week vast stelt. Welke bestaande klanten hebben aandacht nodig? En bij welke organisatie wil je nou écht over de vloer komen en ga je een afspraak maken?

Vervolgens kijk je naar de huidige opdrachten, waarvoor je de zoektocht uit kunt zetten. Voor 2 van die opdrachten probeer je deze week studenten te vinden en intakegesprekken in te plannen.

Dinsdag neem je deel aan onze salesmiddag en woensdag voer je bovengenoemde intakegesprekken. Donderdagochtend volg je een salestraining van onze salestrainer Mark, waarna je in de middag aansluit bij het tweede salesblok van de week. Vrijdagochtend start je je dag met een training gericht op recruitment. Je spart nog eens met een collega over hoe je dit het best toe kan passen in de praktijk, doet de laatste aanpassingen aan een profiel van een student en de week is alweer voorbij.

We hoeven je niet te vertellen dat er op vrijdagmiddag ruimte is voor een gezellige borrel op ons terras, toch?

Dit ben jij

- Je bent in september 2021 (bijna) afgestudeerd
- Je geeft nooit op en zoekt altijd naar kansen
- Jouw auto? Dat is jouw huis op wielen! Je beschikt dus over een autorijbewijs
- Je zet het teambelang voorop
- Zelfs in een verhitte discussie, kan je jezelf verplaatsen in anderen
- Koud bellen vind je absoluut niet eng, maar een uitdaging!

Over dit bedrijf

Wij zijn 40 enthousiaste medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 26 jaar.
We bestaan al ruim 20 jaar; een bekende naam in de markt!
Vanuit 3 kantoren (in Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch) crossen wij het hele land door met als doel zoveel mogelijk leuke stage-, afstudeerstage- en bijbaan opdrachten terug te halen.

De ene dag sta je strak in pak te pitchen bij de Rabobank, het andere moment nodig je enthousiaste studenten uit en loop je lekker op je sneakers rond.
Al onze collega's kunnen ontzettend goed met elkaar overweg en daarnaast prijzen zij de fijne werkomgeving en het betrokken management! Kortom: StudentenBureau biedt je een 360 graden functie waarbij je alle aspecten mee krijgt op het gebied van sales en recruitment. Dit is de ideale stap als young professional in de start van jouw carrière.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
De leukste borrels