Bijbaan marketing Nijmegen

Hebben je vrienden ook al duizend keer tegen je gezegd dat je toch voor een studie gerelateerde bijbaan moet gaan? Er zitten namelijk zoveel voordelen aan! StudentenBureau helpt jaarlijks zo'n 1.500 HBO en WO studenten bij het zoeken van een toffe marketing bijbaan in Nijmegen. Dit doen we al sinds 1998!

Jouw marketing bijbaan in Nijmegen zo gevonden

Naast het feit dat wij jou zo helpen bij het vinden van een marketing bijbaan in Nijmegen, zijn er nog een aantal voordelen. Een marketing bijbaan in Nijmegen is namelijk onderscheidend op je cv. Bovendien vinden bedrijven het interessant om nieuwe, frisse inzichten te krijgen van HBO en WO studenten in hun vakgebied. Doordat jij een toegevoegde waarde bent voor een organisatie kunnen wij jou een mooi salaris bieden van minimaal 10 euro per uur! Ontbreekt op dit moment de bijbaan die jij in gedachte hebt? Geen probleem. Schrijf je gratis en vrijblijvend in, dan houden wij je op de hoogte van de 50 nieuwe vacatures, die er wekelijks op worden gezet.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.