0 hrm bijbanen in Arnhem voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Bijbaan HRM Arnhem

Je bent op zoek naar een HRM bijbaan in Arnhem. Bam! Wij gaan je helpen! Sinds 1998 helpen wij studenten al aan een HRM bijbaan in Arnhem. Ook voor jou willen we met heel veel liefde aan de slag!

Jouw bijbaan HRM in Arnhem snel gevonden

Jij gaat super veel leren bij jouw bijbaan HRM in Arnhem, dat weten wij zeker. Je kan de theorie van je studie toepassen in de praktijk en alvast je toekomstig werkveld leren kennen. Dit is iets wat werkgevers steeds vaker vragen aan net afgestudeerde studenten. Daarnaast begrijpen wij heel goed dat je als student ook gewoon weg een centje bij wilt verdienen, daarom altijd minimaal 10 euro salaris per uur! Misschien denk je: ''Waar haal ik üperhaupt de tijd vandaan om opzoek te gaan naar een leuke bijbaan?'', wij zorgen er daarom voor dat we samen niet meer dan 2,5 uur kwijt zijn aan het vinden van de gaafste HRM bijbaan in Arnhem! Wil jij zo snel mogelijk van start? Schrijf je dan eventjes in, dan ben jij altijd op de hoogte van de vetste, nieuwe vacatures.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.