Ik zoek een…
in

We hebben 14 vacatures voor jou gevonden

Afstudeerstage techniek in Utrecht

Je bent aan het rondkijken om een technische afstudeerstage in Utrecht te vinden. Wat tof en je bent bij ons ook nog eens aan het juiste adres! Wij hebben al jarenlange ervaring in het helpen van hoogopgeleide studenten bij het vinden van technische afstudeerstages in Utrecht en de rest van Nederland. Namelijk al sinds 1998! Dus ben jij op zoek naar een toffe technische afstudeerstage? We will help you.

Jouw technische afstudeerstage in Utrecht snel gevonden

Op deze pagina vind je een overzicht met alle technische afstudeerstages in Utrecht en omstreken die we op dit moment voor je beschikbaar hebben. Alle technische afstudeerstages die je hier ziet, voldoen aan een aantal eisen. Wij makelijk voordat we in zee gaan met een bedrijf namelijk afspraken. We garanderen een minimale stagevergoeding van 300 euro en begeleiding op niveau binnen een bedrijf. Zo heeft jouw begeleider binnen het bedrijf waar je gaat afstuderen minimaal het hbo of wo afgerond. Zo kun je met al jouw vragen terecht bij hem of haar! Stel dat je tijdens je technische afstudeerstage in Utrecht toch nog tegen vragen aanloopt, no worries! Onze stagecoaches helpen je graag!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.