Afstudeerstage techniek in Tilburg

Je bent op zoek naar een technische afstudeerstage in Tilburg. Wat tof dat je ons gevonden hebt. Wij helpen je namelijk gratis en vrijblijvend bij het vinden van de juiste technische afstudeerstage in Tilburg (en de rest van Nederland). Het kan namelijk zijn dat je twijfelt of je bij een groot A- merk in de buurt wil afstuderen of juist bij een wat kleinere MKB'er bij jou om de hoek! Wij helpen je graag bij het maken van deze keuze.

Jouw technische afstudeerstage in Tilburg snel gevonden

Wij vinden het belangrijk dat jouw technische afstudeeropdracht in Tilburg wordt goedgekeurd. Daarom werken we alleen samen met bedrijven die daadwerkelijk een hbo of wo afgestudeerde begeleider binnen het bedrijf hebben. Begeleiding op niveau is volgens ons namelijk de eerste stap richting een mooi afstudeercijfer. Zo studeren de technische afstudeerders via ons gemiddeld af met een 8 als eindcijfer. Dat wil jij toch ook? Heb je nog vragen? Bel, mail of app onze lieftallige accountmanagers en zij helpen je graag verder.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.