Ik zoek een…
in

Afstudeerstage techniek in Nijmegen

Je bent op zoek naar een technische afstudeerstage in Nijmegen. Top dat wij je kunnen helpen! Wij werken namelijk al sinds 1998 samen met hoogopgeleide studenten (hbo en wo) die op zoek zijn naar een toffe technische afstudeeropdracht in Nijmegen. Dit zijn er jaarlijks zo'n 1.500! Natuurlijk helpen we je graag bij het vinden van een toffe technische afstudeeropdracht in Nijmegen (en de rest van Nederland).

Jouw technische afstudeerstage in Nijmegen snel gevonden

Alle technische afstudeerstages in Nijmegen die op onze website staan, geven jou de garantie op minimaal 300 euro stagevergoeding per maand. Voor al dat harde werken mag je best een toffe beloning ontvangen!;) Daarom is dit al vooraf afgesproken met onze stagebedrijven. Op deze pagina vind je een lijst met alle technische afstudeerstages in Nijmegen die op dit moment online staan. Mocht jouw ideale technische afstudeeropdracht in Nijmegen er (nog) niet tussen staan, no worries! Schrijf je gratis en vrijblijvend in en dan houden wij je per mail op de hoogte van de nieuwste technische afstudeeropdrachten bij jou in de buurt.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.