Ik zoek een…
in

We hebben 11 vacatures voor jou gevonden

Afstudeerstage techniek in Leiden

Je bent op zoek naar een technische afstudeerstage in Leiden en omstreken. Dat komt goed uit. Wij helpen al sinds 1998 hoogopgeleide studenten (hbo en wo) zoals jij bij het zoeken van een toffe technische afstudeerstage in Leiden (en de rest van Nederland). Door onze ervaring, weten we precies wat jouw school verwacht bij een technische afstudeeropdracht in Leiden. Hier hebben we dus rekening mee gehouden!

Jouw technische afstudeerstage in Leiden snel gevonden

Uit ervaring weten we dat jouw school het belangrijk acht om een begeleider op hbo of wo niveau binnen de organisatie te hebben waar jij aan de slag gaat. Dat regelen we voor jou! Net als een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand. Misschien krijg jij het tijdens je sollicitatiegesprek wel voor elkaar om de stagevergoeding op te krikken ;) Op deze pagina vind je een lijst met alle technische afstudeerstages in Leiden die we op dit moment online hebben staan. Scroll er eens rustig doorheen om te kijken of jouw ideale technische afstudeerstage in Leiden er al tussen staat! Zo niet, don't be sad. Schrijf je gratis en vrijblijvend in. Dan houden wij je op de hoogte van de wekelijkse nieuwe technische afstudeerstages die online komen. Zo'n 50 per week!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.