Ik zoek een…
in

Afstudeerstage techniek in Eindhoven

Je bent op zoek naar een technische afstudeerstage in Eindhoven. Dan is het goed dan je ons hebt weten te vinden. Al sinds 1998 helpen wij meer dan 1.500 hoogopgeleide studenten (hbo en wo) zoals jij bij het vinden van de gaafste technische afstudeerstages in Eindhoven (en de rest van Nederland). Doordat we de wensen en eisen vanuit jouw school goed kennen, weten we ook waar we op moeten letten als we bij een bedrijf op bezoek gaan voor een nieuwe technische afstudeeropdracht.

Jouw technische afstudeerstage in Eindhoven snel gevonden

Alle technische afstudeerstages in Eindhoven die op onze website te vinden zijn, geven jou de garantie op minimaal 300 euro stagevergoeding per maand. Volgens ons is het van belang dat jij tijdens je afstudeerstage een goede vergoeding krijgt. Vandaar dat dit van te voren al met de stagebedrijven is afgesproken! Op deze pagina vind je een lijst met alle technische afstudeerstages in Eindhoven die we op dit moment op de website hebben staan. Door je gratis en vrijblijvend in te schrijven, word je op de hoogte gehouden van de nieuwste technische afstudeeropdrachten in Eindhoven.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.