Ik zoek een…
in

We hebben 8 vacatures voor jou gevonden

Afstudeerstage techniek in Den Haag

Ben je aan het zoeken naar een technische afstudeerstage in Den Haag? Een toffe stad! Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale technische afstudeeropdracht in Den Haag. Al sinds 1998 helpt StudentenBureau hoogopgeleide studenten (hbo en wo) zoals jij bij het vinden van een toffe technische afstudeerstage in Den Haag (en de rest van Nederland). Hierdoor hebben we in de loop der jaren heel wat ervaring opgedaan.

Jouw technische afstudeerstage in Den Haag snel gevonden

Het kan zijn dat je nog twijfelt of je wel in Den Haag wilt afstuderen. Dat is geen probleem! Wij bieden technische afstudeerstages aan in heel Nederland, maar ook op een reisafstand van maximaal 1 uur. Wij weten dat studenten zoals jij het niet zo fijn vinden om lang in de trein te zitten!;) Naast het feit dat we rekening houden met de reistijd, garanderen we een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand. Ja, je leest het goed! Minimaal betekent dat het meer kan worden indien je goed kan onderhandelen tijdens je sollicitatiegesprek.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.