15 techniek afstudeerstages in Den Bosch voor jou gevonden

Afstudeerstage techniek in Den Bosch

Je bent in je zoektocht naar een toffe technische afstudeerstage in Den Bosch bij ons terecht gekomen. Dat is een goede zet geweest, want wij zijn namelijk ervaren in het helpen van hoogopgeleide studenten zoals jij. Al sinds 1998 helpt StudentenBureau jaarlijks zo'n 1500 hbo en wo studenten bij het vinden van een toffe technische afstudeerstage in Den Bosch (en de rest van Nederland). Natuurlijk helpen we jou ook graag bij het vinden van jouw ideale technische afstudeerstage in Den Bosch!

Jouw technische afstudeerstage in Den Bosch snel gevonden

Op deze pagina staat een overzicht van de technische afstudeerstages in Den Bosch die we op dit moment beschikbaar hebben. Alle bedrijven waarmee we samenwerken, garanderen een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand. Wellicht kan je goed onderhandelen en kan in overleg met het bedrijf een hogere stagevergoeding worden afgesproken. Bovendien zorgen we ervoor dat er altijd een hbo of wo afgestudeerde begeleider binnen het bedrijf aanwezig is. Dit zodat je begeleiding op niveau krijgt, want dat verdien je namelijk!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.