Afstudeerstage techniek in Breda

Op zoek naar een technische afstudeerstage in Breda? Wat gaaf! Wij helpen je namelijk graag met het vinden van jouw ideale technische afstudeerstage in Breda. Al sinds 1998 helpt StudentenBureau ieder jaar zo'n 1.500 hoogopgeleide studenten bij het vinden van hun ideale technische afstudeerstage in Breda (en de rest van Nederland). Dus ben je op zoek naar een toffe technische afstudeerstage in Breda? Wij helpen je natuurlijk wel graag.

Jouw technische afstudeerstage in Breda snel gevonden

Wij garanderen een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand bij jouw ideale technische afstudeerstage in Breda! Wij vinden namelijk dat jij zorgt voor innovatieve, frisse inzichten binnen een bedrijf. Daar willen we je voor belonen. En je hebt het goed gelezen, minimaal betekent dat jij er zelf voor kan zorgen dat het bedrag oploopt. Natuurlijk in overleg met het bedrijf waar je gaat afstuderen. Naast de toffe stagevergoedingen, studeren de studenten die via ons een technische afstudeeropdracht vinden gemiddeld af met een 8. Dat wil jij toch ook?

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.