Ik zoek een…
in

Afstudeerstage techniek in Amsterdam

Wil jij graag ergens in Amsterdam aan de slag voor je technische afstudeerstage? Dat komt goed uit! Je bent bij ons namelijk aan het juiste adres. Al sinds 1998 helpen wij hoogopgeleide studenten (hbo en wo) net zoals jij bij het vinden van de ideale techniek afstudeeropdracht in Amsterdam. Doordat we al vele jaren ervaring hebben, weten we precies welke wensen en eisen jij vanuit je school mee krijgt bij het zoeken naar een techniek afstudeerstage in Amsterdam.

Jouw technnische afstudeerstage in Amsterdam snel gevonden

Naast onze ervaring in het helpen van hoogopgeleide studenten, garanderen we een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand. Wellicht kan je goed onderhandelen en haal jij er tijdens je sollicitatiegesprek een nog groter bedrag uit! Op deze pagina vind je een overzicht met alle technische afstudeerstages in Amsterdam die we op dit moment al voor je beschikbaar hebben. Het kan voor komen dat jouw ideale techniek afstudeerstage in Amsterdam er (nog) niet tussen staat. No worries, schrijf je gratis en vrijblijvend in! Dan kunnen wij je op de hoogte houden van de nieuwste afstudeerstages die er wekelijks bij komen. Onze accountmanagers zorgen namelijk voor zo'n 50 nieuwe vacatures per week.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.