Afstudeerstage elektrotechniek Eindhoven

Als het goed is, ben je op zoek naar een elektrotechniek afstudeerstage in de regio Eindhoven. Dat komt mooi uit, want wij helpen je graag bij het vinden van de leukste en meest innovatieve elektrotechniek afstudeeropdrachten in Eindhoven. StudentenBureau bestaat al sinds 1998 en in de afgelopen jaren helpen we jaarlijks 1.500 studenten bij het vinden van de leukste afstudeerstages. Dit doen we voor studenten helemaal gratis. Hieronder vind je een overzicht met daarin alle elektrotechniek afstudeeropdrachten in de regio Eindhoven. Mocht de afstudeerstage die jij zoekt er nog niet tussen staan, wees gerust. Wekelijks bezoeken onze collega's tientallen bedrijven in de regio Eindhoven en komen er verschillende nieuwe elektrotechniek afstudeerstages bij te staan.

Hoe helpen we jou bij het vinden van de juiste elektrotechniek afstudeerstages in Eindhoven?

Allereerst is het handig om je even in te schrijven bij ons. We kunnen dan met je meezoeken naar een elektrotechniek afstudeeropdracht in Eindhoven. Zoek je liever eerst zelf? Ook dat kan. Je kunt hieronder door alle afstudeeropdrachten heenscrollen om te kijken of er al iets voor je tussen zit. Je kunt gemakkelijk reageren op de elektrotechniek afstudeerstage die je aanspreekt. We kijken vervolgens telefonisch of jouw CV aansluit bij de wensen van het afstudeerbedrijf. Komen die overeen? Dan plannen we zo snel mogelijk een sollicitatiegesprek voor je in. We bereiden je goed voor op je sollicitatiegesprek maar uiteindelijk is het na het gesprek aan jou en het stagebedrijf om te bepalen of jullie met elkaar in zee willen. Op die manier kun je via ons gemakkelijk afstuderen in de elektrotechniek in de regio Eindhoven.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.